BONSAI SUSHI

BONSAI SUSHI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 654 beoordelingen
19 okt 2020 om 23:50 SUPER LEKKER !!! snel geleverd en vers
19 okt 2020 om 7:31 Om 16u besteld voor om 18u30 te laten leveren, levering was 20 min te laat. Door het goede eten en de vriendelijke service vergeten we dit.
18 okt 2020 om 8:56 Om 17u besteld om op 19u te laten leveren, pas om 20u05 geleverd. Daardoor was de kwaliteit van het eten wat minder dan normaal. Wel lieve en behulpzame mevrouw aan de telefoon, maar 3u wachten op je eten is wel heel lang, zelfs op een zaterdag.
15 okt 2020 om 16:48 Het eten was zoals altijd heel lekker en er was rekening gehouden met onze opmerkingen, dus dat was ook super. De tofu was alleen iets minder vers dan gewoonlijk, maar dat kan gebeuren, dat heb ik al bij veel restaurants uitzonderlijk eens meegemaakt.
13 okt 2020 om 12:05 Zeer goed op tijd geleverd! (20 min. vroeger) :D Het zou wel handig zijn mocht er een optie zoetzure saus, tomatensoep en wontonsoep zijn, alsook een supplementen sectie. Voor derest: TOP! Super lekker eten!
11 okt 2020 om 20:44 Wat warm moest zijn was koud, halfuurtje langer moeten wachten dan aangegeven. 2 keer achter elkaar slechte beoordeling. Ben beter gewoon van jullie!
10 okt 2020 om 20:01 Toch wel 2u gewacht op ons eten, maar het smaakte wel.
10 okt 2020 om 14:11 Eten was lekker .... maar ze waren 1uur en half te laat . 3 keer gebeld en 2 keer was hij zogezegd vertrokken . En was hij er nog niet
5 okt 2020 om 19:52 1,5u moeten wachten en eten was koud!
28 sep 2020 om 23:28 De edamame smaakten heropgewarmd en sommige sashimi smaakten naar ui. Jammer dat het steeds lang moet duren wanneer er geleverd wordt, zelfs wanneer je op een laat tijdstip je bestelling plaatst.
25 sep 2020 om 22:14 2u15 moeten wachten op ons eten. Eerste en meteen laatste keer dat we bij Bonsai Sushi iets bestelden. Uitleg: "De chauffeur heeft heel veel bestellingen mee." Eten was natuurlijk niet meer zeer warm.