BONSAI SUSHI

BONSAI SUSHI Bonsai Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1024 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bonsai Sushi. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:12 Levering na 2u in plaats van aangegeven 30-35 minuten!
27 jun 2022 om 22:03 Een tikkeltje teveel saus, maar da's persoonlijke goesting denk ik
27 jun 2022 om 17:30 We hebben lekker gegeten. Sushi was dik inorde
26 jun 2022 om 13:52 Zelf gebeld omdat het zo eten zo lang wegbleef, bezorger moest nog vertrekken en dan duurde het nog een halfuur eer hij bij ons was. In totaal 2u moeten wachten op het eten. We zij niet de enige aan de reviews te lezen. Sushi zelf s helaas ook warm.
13 jun 2022 om 20:58 Zeer lekker gegeten!
6 jun 2022 om 20:29 Meer als 2u moeten wachten, en als je belt zeggen ze dat het te druk is.. zoals elke keer!
5 jun 2022 om 21:21 Het eten was op tijd geleverd. Lekker wok gerechten gegeten. Zeker een aanrader.
5 jun 2022 om 20:16 Ben al twee uur op men eten aan het wachten en krijg niet eens een telefoon. Ik heb dan maar zelf gebeld en dan hoor ik dat men eten nog niet vertrokken is. Het is er wel lekker eten maar dit is al 3x gebeurd jammer genoeg.
4 jun 2022 om 20:48 Heerliedepeerlie
30 mei 2022 om 12:18 Heeerlijk eten, op zij japans. Dit word mijn restarant
22 mei 2022 om 22:36 Lekkere groote stuken sushi. Tip plaats koude en warme gerechten apart. Zeker bij sushi.
19 mei 2022 om 8:05 Eten een uur te laat geleverd, 2u na de bestelling. Ik had een gefrituurde sushi besteld en een koude. Beide bakjes op elkaar geplaatst, dus die koude wordt warm. Ik weet zelfs niet of die vis rauw of gekookt moest zijn, ze was een beetje van beide.