BONSAI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1060 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bonsai Sushi. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:37 App gaf 30 min. aan maar we moesten 1u30 wachten.
2 dec 2022 om 23:13 Goed. Voor herhaling vatbaar.
7 nov 2022 om 8:09 top eten !!! en op tijd geleverd!
6 nov 2022 om 21:37 Op tijd geleverd. Sushi en wok gerecht waren lekker. Jammer dat er geen stokjes en saus aanwezig waren voor bij de sushi.
6 nov 2022 om 20:57 SUPER!! Heerlijke sushi en gyoza’s en lekker krokante loempia’s en ebi tempura’s. Ook had ik perongeluk op het verkeerde adres laten leveren, maar na telefonisch contact was alles opgelost. Heel tevreden van!! Ik ben een gelukkige klant.
28 okt 2022 om 20:43 Sushi is altijd lekker en grote stukken ook. Tip: zet de bezorgtijd meer realistisch. Stond op 30min en denk dat iedereen wel weet dat dat op een vrijdagavond nooit lukt. Zet jullie tijd op een uur en mensen gaan minder teleurgesteld zijn.
23 okt 2022 om 20:05 Niet warm, niet vers, spijtig
23 okt 2022 om 20:01 Voor een kleine bestelling hebben we bijna 2u moeten wachten. Na anderhalf uur hebben we gebeld en ze zeiden dat ze binnen de 10 min gingen leveren. De bezorger was niet vriendelijk. Meer dan de helft was koud. Wij bestellen hier nooit meer.
1 okt 2022 om 12:36 Heel lekker! Enige minpuntje was dat de mini loempia’s plat waren.
11 sep 2022 om 19:52 +++
9 sep 2022 om 8:00 Super lekker en vers
2 sep 2022 om 6:14 Bijna 2 uur moeten wachten op bestelling. Uiteindelijk gebeld en zou het binnen 10 minuten komen, nog 30 minuten moeten wachten. En dan was de bestelling nog verkeerd ook.